Zelf hamburgerbroodjes bakken
Ik ben wel een hamburgerfanaat, maar de burgerbroodjes van de supermarkt vind ik echt helemaal niks en gewone bolletjes smaken gewoon net niet hetzelfde. Daarom ben ik afgelopen week voor het eerst aan de slag gegaan met zelfgemaakte hamburgerbroodjes. Helemaal niet moeilijk, en hartstikke lekker! Alleen het rijzen duurt lang (trek hier zeker 2 uur extra voor uit), maar verder ben je in een mum van tijd klaar. Toppertje dit!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |