Zelf Limoncello maken

Zelf limoncello maken


Zelf Limoncello maken moeilijk? Integendeel. Het vergt alleen wat geduld. Limoncello is heerlijk fris en vol van smaak en daarom het perfecte zomerse drankje. Met dit Limoncello recept maak je het gemakkelijk zelf. Niet alleen lekker om zo te drinken, maar ook top om te gebruiken in een tiramisu of voor cakejes met limoncelloglazuur. Bereidingstijd: 10 min | Wachttijd: 2 dagen 
Het recept van deze limoncello komt uit Het Italiaanse bakboek van Sarena Solari 

Ingrediënten

  • Citroen
  • 500 ml alcohol, minimaal 92 %

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Anita Biets
Limoncello Scroppino
 6
CocktailiciousCocktailicious
Limoncello Summer Punch
 1
CocktailiciousCocktailicious
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.