Zelf maïskolf bereiden
Een maïskolfbereiden is een koud kunstje wat iedereen kan. Maak de maïskolf schoon, kook tien minuutjes in gezouten water, bestrooi ze met zout, rol ze door gesmolten boter en je bent klaar! Je kunt er natuurlijk nog veel meer mee doen, zoals bijvoorbeeld besmeren met of kruidt ze met sterkere kruiden, maar dat is in principe niet nodig. Geniet ervan en knaagse!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...
Volg Ohmyfoodness.nlAioli aardappelsalade met spek... | |
Citroen courgetti met knoflook... | |
Spaghetti zalm Florentine |