Zelf vanillesaus maken

Zelf vanillesaus maken – basisrecept


Een goede vanillesaus is vol en romig van smaak en smaakt heerlijk bij appelgebak. Met dit recept maak je zelf de perfecte vanillesaus. Voor deze saus is gekozen voor een combinatie van melk en slagroom. Maar deze verhouding is toch het allerfijnst. Serveer met warm appelgebak en smullen maar! 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Katja Cocco
  • Sylvia Willemsen
Foody Redactie
 6
Foody redactieFoody redactie
Chia jam met rood fruit
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Rabarber compote
 1
Francesca Kookt!Francesca Kookt!
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.