Zelfgemaakte currypasta
Wist je dat currypasta heel gemakkelijk is om zelf te maken. In een handomdraai heb je een heerlijke Thaise aromatisch en mild pittigge gele currypasta gemaakt. Heerlijk om te combineren met vlees, kip, groente en rijst. Met de currypasta kun je eindeloos variëren, maak bijvoorbeeld een rode currypasta met rode pepers of maak een Marokkaanse versie met Ras al Hanout.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |