Zelfgemaakte huzarensalade
Was je vroeger ook dol op huzarensalade? Dan weet je deze heerlijke zelfgemaakte variant zeker wel te waarderen. En zoals altijd bestaat ook de basis van deze salade uit aardappel. Blokjes aardappel deze keer. Aangevuld met doperwten, zilveruitjes, appel, hamblokjes en augurk, en afgemaakt met een fris sausje van mayonaise en yoghurt. Heerlijk op een stuk stokbrood, op brood of als side salade voor bij de barbecue. Yum!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |