Zelfgemaakte pesto genovese
Pesto is voor mij het allerlekkerste sausje dat ze ooit gemaakt hebben in Italië. Als je het nog nooit gemaakt hebt, dan lijkt het misschien hartstikke moeilijk, maar geloof me: niets is minder waar! Het enige wat je nodig hebt is pijnboompitjes, knoflook parmezaanse kaas, olijfolie, basilicum en wat peper. Ohja, en een keukenmachine... Dat maakt het alleemaal net wat sneller.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |