Zelfgemaakte Viennetta

Kerstdessert: Zelfgemaakte Viennetta


Viennetta, wie kent het niet? Deze ijstaart heeft vast bij heel veel mensen op de tafel gestaan. Maar wist je dat je deze ijstaart ook gemakkelijk zelf kunt maken? Je hebt er geen ijsmachine voor nodig, alleen een portie geduld. En deze homemade Viennetta is nog lekkerder dan de kant-en-klare variant ook. Je kunt de ijstaart gerust een paar dagen van tevoren maken. Dan hoef je 'm voor het serveren alleen nog te decoreren met wat cacao en gesmolten chocolade. Enjoy! 

Voorbereidingstijd: 25 min | Vriestijd: minimaal 4 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Petra Ackermans
Muffins met citroen en bramen
 7
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 2
Foody redactieFoody redactie
Raspberry fool (frambozentoetje)
 8
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Weekendbites: Rosé sorbetijs met frambozen
 6
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.