Zelfgemaakte Viennetta
Viennetta, wie kent het niet? Deze ijstaart heeft vast bij heel veel mensen op de tafel gestaan. Maar wist je dat je deze ijstaart ook gemakkelijk zelf kunt maken? Je hebt er geen ijsmachine voor nodig, alleen een portie geduld. En deze homemade Viennetta is nog lekkerder dan de kant-en-klare variant ook. Je kunt de ijstaart gerust een paar dagen van tevoren maken. Dan hoef je 'm voor het serveren alleen nog te decoreren met wat cacao en gesmolten chocolade. Enjoy!
Voorbereidingstijd: 25 min | Vriestijd: minimaal 4 uur
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |