Zijdezachte chocoladecrème

Zijdezachte chocoladecrème


Deze zijdezachte chocoladecrème is zo onwijs lekker! Je maakt een warme custard waarin stukjes chocolade worden gesmolten. Als dat opstijft ontstaat er een zijdezachte crème. Als variatie kan je een smaakje toevoegen aan de crème, bijvoorbeeld sinaasappelrasp, vanille-extract of een scheutje van je favoriete likeur. Of serveer deze heerlijke chocoladecrème met verse frambozen. Yum! 

6 personen

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Rutger Bakt
Rutger Bakt

Op mijn blog wil ik je inspireren, motiveren en uitdagen om zelf aan de bak te gaan! Ik deel mijn...

IJsjes met ananas en kokos IJsjes met ananas en kokos
Aardbei-watermeloen ijsjes Aardbei-watermeloen ijsjes
Petit fours met aardbeien en limoncello Petit fours met aardbeien en l...
Meer van Rutger Bakt

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Cobi.
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.