Zoete aardappel falafel

Zoete aardappel falafel


Ben je ook zo dol op falafel? Maar begint de smaak je zo nu en dan te vervelen? Dan is deze zoete aardappel falafel zeker een aanrader! Het is super eenvoudig om ze zelf te maken, alleen is deze zoete aardappel variant net wat meer werk dan 'gewone' falafel. De zoete aardappels dien je namelijk eerst te koken of te poffen in de oven alvorens je er mee aan de slag kunt. Maar, deze zoete aardappel falafels zijn zó lekker zijn dat je het er graag voor over hebt. Serveer de falafel bijvoorbeeld in een wrap met groenten en een sausje van tahin, water en citroensap en genieten maar. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Jolanda Oostendorp
  • Foody redactie
  • Zaneta Nemcova
  • Emma Herlaar
  • Annerieke Westland
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.