Zoete aardappelsterren met geitenkaas en prosciutto

O & N Hapje: zoete aardappelsterren met geitenkaas en prosciutto


Deze zoete aardappelsterren met geitenkaas en prosciutto zijn ideaal als snack of als borrelhapje voor de gasten. Een heerlijke combinatie van zoete aardappel met zachte geitenkaas, crème fraîche en prosciutto. Om het gerecht wat meer op smaak te brengen wordt er gebruik gemaakt van gedroogde tijm en een beetje olijfolie. Eetsmakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Tania van Huik
  • Anouk van Zoonen
How to Ham Kaas kroketten
 1
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Weekendbites: Dadels met spek en geitenkaas
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Weekendbites: abrikozen met bacon en geitenkaas
 3
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.