Zoete aardappelsterren met geitenkaas en prosciutto

Deze zoete aardappelsterren met geitenkaas en prosciutto zijn ideaal als snack of als borrelhapje voor de gasten. Een heerlijke combinatie van zoete aardappel met zachte geitenkaas, crème fraîche en prosciutto. Om het gerecht wat meer op smaak te brengen wordt er gebruik gemaakt van gedroogde tijm en een beetje olijfolie. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |