Zoete Zuurkoolstamppot

Houd je niet zo van de overheersende smaak van zuurkool? Dan is deze variatie echt iets voor jou. Door zoete aardappels in plaats van gewone aardappels te gebruiken is de smaak veel zachter. Maak de stamppot smeuiig met een scheutje melk en wat boter, of als je wat slanker wilt eten met het kookvocht van de aardappels. Eetsmakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion Kitchen
![]() |
Aziatische sla met gamba’s |
![]() |
Sla met rivierkreeftjes |
![]() |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |