Zoetzure Komkommer

Zoet Zure Komkommer


Niets smaakt frisser bij Nasi of een Indische rijsttafel dan heerlijke, pittige zoetzure komkommer. Het zoete van de suiker, zure van de azijn en pittige van het rode pepertje: een combinatie van contrasterende smaken die super goed samen gaan. Zet de zoetzure komkommers nog een tijdje in de koelkast zodat alle smaken goed in de komkommer kunnen trekken. Yummy!

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Romige paddestoelen pasta recept met kipgehaktballetjes Romige paddestoelen pasta met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Henny van der Velde-Heijboer
  • Sylvia Willemsen
  • Wilmabrasser
  • Laure de Graaf
  • Bertien Damhuis
  • Milou van den Bos
  • Cindy Osterop
Atjar ketimoen
 17
PhilippineLiefde voor Lekkers
Zelf pompoensoep maken
 6
PhilippineLiefde voor Lekkers
Fast & Fresh: Foe Yong Hai
 11
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.