Zomerse fruit cupcakes

Muffins met citroen en bramen


Het is super lekker weer en dat vraagt om zomerse lekkernijen! Bij deze cupcakes straalt de zomer er vanaf! Het enige wat je voor deze fruit cupcakes nodig hebt zijn verschillende kleuren fondant, eetbare lijm, een eetbare stift en uitstekers. Uiteraard zijn cupcakes ook niet geheel onbelangrijk, deze moet je tenslotte versieren. Makkelijk om zelf te maken, maar ook prima om ze kant-en-klaar te kopen. Geniet van deze zomers cupcakes bij een lekker glas limonade. Enjoy!

 

 

 

 
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Citroen muffins met bramen, blauwe bessen en frambozen Citroen muffins met bramen, bl...
Meer van Foody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.