Zongedroogde tomaten

Zongedroogde tomaten


Gedroogde tomaten zijn altijd goed. Heerlijk door een salade, pasta, op een wrap, door de stamppot of zelfs om pesto mee te maken. Lekker veelzijdig dus. Nu hebben we in Nederland helaas niet de mogelijkheid om tomaten in de zon te laten drogen, maar de oven is een perfect alternatief. Fijne is ook dat de oven het meeste werk doet. Ideaal dus. 

Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 2,5 uur 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

Geroosterde kikkererwtensalade met fetadip Geroosterde kikkererwtensalade...
Geroosterde rode biet en wortel met honing en ricotta Geroosterde rode biet en worte...
Cajun pasta met kip en spinazie Cajun pasta met kip en spinazie
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.