Zongedroogde tomaten

Foody Redactie


Gedroogde tomaten zijn altijd goed. Heerlijk door een salade, pasta, op een wrap, door de stamppot of zelfs om pesto mee te maken. Lekker veelzijdig dus. Nu hebben we in Nederland helaas niet de mogelijkheid om tomaten in de zon te laten drogen, maar de oven is een perfect alternatief. Fijne is ook dat de oven het meeste werk doet. Ideaal dus. 

Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 2,5 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Arnella Miedema
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.