Zongedroogde tomaten

Zongedroogde tomaten


Gedroogde tomaten zijn altijd goed. Heerlijk door een salade, pasta, op een wrap, door de stamppot of zelfs om pesto mee te maken. Lekker veelzijdig dus. Nu hebben we in Nederland helaas niet de mogelijkheid om tomaten in de zon te laten drogen, maar de oven is een perfect alternatief. Fijne is ook dat de oven het meeste werk doet. Ideaal dus. 

Voorbereidingstijd: 10 min | Oventijd: 2,5 uur 

 
Brenda Kookt!
Brenda Kookt!

Brenda Kookt staat voor lekkere recepten, voor ieder wat wils. Ik wil je laten zien dat koken leuk...

BBQ Rub - zoete kruidenmix / barbecue kruiden BBQ Rub - zoete kruidenmix / b...
Bananenbrood muffins met pindakaas Bananenbrood muffins met pinda...
Champagne cheesecake met aardbeien Champagne cheesecake met aardb...
Meer van Brenda Kookt!

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Arnella Miedema
Supereasy vegan borrelhapjes
 1
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Auberginerolletjes met ricotta
 36
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zuurkoolwraps
 4
De Groene MeisjesDe Groene Meisjes
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.