Zuur van komkommer en rode ui

Zuur van komkommer en rode ui


Zuur wordt in de Surinaamse keuken vaak als bijgerechtje gegeten. De gerechten zijn daar vaak pittig, dus wat zuur is lekker als fris contrast. Deze zuur van komkommer en rode ui is heel gemakkelijk om te maken. Ideaal is dat je het ook zeker wel een paar weken kunt bewaren. Houd je van pittig? Voeg dan ook nog een gele ajuma peper. Eet het lekker bij nasi of bami.

Maak het zuur een dag van tevoren klaar, zodat het lekker is ingetrokken.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Sylvia Willemsen
  • Smitr76
  • Judith van Wolven
Komkommers inmaken 3x
 4
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Atjar Ketimoen
 2
Ohmyfoodness.nlOhmyfoodness.nl
Foody Redactie
 3
Foody redactieFoody redactie
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.