Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas

Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas


Met dit recept maak je een lekkere Hollandse kost, maar dan nét eventjes anders dan dat je het 'normaal' zou maken. Een lekkere maaltijd van zuurkool. Niet als een stamppot met aardappelen en rookworst, maar met gehakt, kerrie en ananas. Lekker gegratineerd in de oven met een laagje aardappelpuree en kaas erover. Eet smakelijk!

Bereidingstijd: 45 min Wachttijd: 25 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Harry van der Arend
  • Wilma Vloo-Sterenborg
Foody Redactie
 1
Foody redactieFoody redactie
Fast & Fresh: Zuurkoolschotel uit de oven
 43
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Zuurkool Frittata
 57
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.