Zuurkool met gehakt, kerrie en ananas
Met dit recept maak je een lekkere Hollandse kost, maar dan nét eventjes anders dan dat je het 'normaal' zou maken. Een lekkere maaltijd van zuurkool. Niet als een stamppot met aardappelen en rookworst, maar met gehakt, kerrie en ananas. Lekker gegratineerd in de oven met een laagje aardappelpuree en kaas erover. Eet smakelijk!
Bereidingstijd: 45 min Wachttijd: 25 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |