Zuurkoolsalade met eendenborstfilet
Deze zuurkoolsalade is een heerlijk winters voorgerechtje. Door de eendenborst en bosvruchten misstaat het gerechtje ook niet bij je kerstdiner. Je kunt de eendenborst natuurlijk zelf bakken, wil je een nog makkelijkere en snellere versie maken? Koop dan een kant en klare eendenborst. Dan hoef je je ook niet druk te maken over de juist garing, en hoef je slechts te genieten!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |