Zweedse gehaktballetjes met roomsaus

Zweedse gehaktballetjes van de IKEA, wie kent ze niet. Ontzettend lekker, maar eerlijk is eerlijk, zelfgemaakte Zweedse gehaktballetjes zijn toch lekkerder dan de kant-en-klare versie van de IKEA. En nog ongelofelijk gemakkelijk om te maken ook. En bij deze Zweedse gehaktballetjes hoort natuurlijk een lekkere roomsaus. Yum! Serveer de zelfgemaakte Zweedse gehaktballen met veenbessenjam en aardappelpuree. Dit smaakt lekker fris bij de gehaktballetjes. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?


Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken
![]() |
10 x gourmet recepten |
![]() |
Aspergesoep met peterselie olie |
![]() |
One Pot: Garam Masala kip met... |