Abrikozen met bacon en geitenkaas

Weekendbites: abrikozen met bacon en geitenkaas


Abrikozen met bacon en geitenkaas, een topper van een combinatie. Het zoete van de abrikoos is heerlijk in combinatie met het zoutige van de geitenkaas en de bacon. Niet alleen heel lekker, maar ook nog gemakkelijk én snel klaar te maken. Perfect dus. Je kunt deze hapjes zowel warm (lauw) als koud eten. Smullen! Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 15-20 min 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Pauline's Keuken

Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...

10 x gourmet recepten - Vlees, vis en vegetarisch 10 x gourmet recepten
Aspergesoep met peterselie olie Aspergesoep met peterselie olie
One Pot: Garam Masala kip met quinoa One Pot: Garam Masala kip met...
Meer van Pauline's Keuken

Favoriet recept van

  • Wwemama Jansen
  • Maartje van den Heuvel
Weekendbites: Dadels met spek en geitenkaas
 10
Pauline's KeukenUitpaulineskeuken.nl
Muffins met citroen en bramen
 17
Foody redactieFoody redactie
Muffins met citroen en bramen
 1
Foody redactieFoody redactie