Atjar ketimoen
Atjar Ketimoen, oftewel zoetzure komkommer, mag niet ontbreken tijdens een avondje Indisch eten. De komkommer is fris, maar heeft ook pit door de rode peper. Het is makkelijk en snel om te maken en heerlijk met seroendeng bij saté. Laat het voor het serveren minimaal voor 30 minuten afkoelen in de koelkast zodat de smaken goed kunnen intrekken. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |