Brunchbrood met lente-ui en prosciutto
Dit brunchbrood met lente ui en prosciutto is een feest voor een zondagse brunch. Maar hij doet het ook heel goed tijdens het ontbijt, de lunch of bij een soepje als avondmaaltijd. Je kunt er voor kiezen om zelf brooddeeg te maken voor witte bolletjes, maar vind je dit nou teveel moeite kun je ook kant-en-klaar deeg voor witte broodjes gebruiken. Zeker weten dat dit brood bij iedereen in de smaak gaat vallen. Geniet ervan.
Bereidingstijd zelfgemaakt brooddeeg: Bereiding 25 minuten / Rijzen 2 uur / Bakken 15-20 minuten
Bereidingstijd met kant-en-klaar brooddeeg: Bereiding 10 minuten / Bakken 15-20 minuten
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |