Carrotcake met appel-citroensaus
Bij een carrotcake denk je in eerste instantie meer aan iets wat je vaker in de herfst of winter eet. Maar deze variant met appel-citroen saus geeft de carrotcake een heel lekker fris geheel. Deze cake is glutenvrij, vetvrij en vegan. Er wordt gebruik gemaakt van maple syrup om de cake te zoeten. Lekker en ook nog eens verantwoord dus. Kan niet beter toch? Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op degroenemeisjes.nl laat Merel zien hoe je op een leuke en hippe manier je leven een beetje...
Volg De Groene MeisjesPita's met oesterzwammenshoarm... | |
Vegan scones met lemon curd | |
Gevulde gepofte zoete aardappe... |