Ceviche van zalm met mango, kokos en gember
Ceviche is wijze van bereiden van verse vis. Door de rauwe vis te marineren in het sap van verschillende citrusvruchten gaart deze langzaam. Dat klinkt wellicht heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Wel is het belangrijk goede verse vis te gebruiken en de vis lang genoeg te laten marineren zodat deze goed gaart en alle bacteriën gedood zijn. Deze variant is heerlijk fris met zalm, mango en gember.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |