Fast & Fresh: Foe Yong Hai
Foe yong hai is een traditioneel Chinees gerecht van ei en een zoetzure saus. Maar voor een heerlijke foe yong hai hoef je niet per se naar de Chinees, want zelf kun je dit gerecht ook prima maken. Helemaal niet moeilijk en super lekker! Serveer de Foe yong hai met de zelfgemaakte zoetzure saus en eventueel wat rijst. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |