Franse uientaart met fetakaas
Annabel Langbein heeft echt een fantastisch boek genaamd The Free Range Cook. Ik vind eigenlijk alles lekker uit dit boek, maar deze Franse uientaart spant toch wel de kroon. Ik maak namelijk nooit een receptje twee keer, al denk ik wel dat deze uientaart vaker op tafel komt te staan. Hartstikke gezond en zó rijk aan smaken dat je er gewoon intens gelukkig van wordt. Maken dus!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |