Frittata met paddenstoelen
Een Italiaanse frittata is eigenlijk niets meer dan een omelet uit de oven. Je kunt een frittata vullen met allerlei groenten, kaas, aardappels, kruiden, etcetera. En dat maakt hem ideaal om restjes mee op te maken. Mocht je nu toch speciaal boodschappen gaan doen, dan is deze variant met gemengde paddenstoelen en geitenkaas zeker een aanrader. Serveer met een salade als lichte avondmaaltijd. Zowel warm als koud lekker. Eet smakelijk!
Dit recept is Voedselzandloperproof
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |