Gepofte aardappels met peterselieboter

Snelle basis groentesoep


Poffen is wellicht de eenvoudigste manier van aardappels bereiden. Je hoeft de aardappels niet eens te schillen. Even goed wassen en in aluminiumfolie wikkelen is voldoende. Bereid ze tussen de kooltjes van de barbecue of in de oven. In de tussentijd kun je de lekkere peterselieboter klaar maken. En daarna is het smullen geblazen.

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Cor Damen
  • Louise Van Der Kelen