Geroosterde knoflook-tomaat hummus

Foody Redactie


Deze geroosterde knoflook-tomaat hummus is écht top! Knoflook kan van zichzelf behoorlijk pittig zijn, maar leg het een tijdje in een hete oven en je het resulteert in een zacht, zoetig en heerlijk mengsel. Perfect om te verwerken in deze hummus met tomaat. De smaak van de hummus is op z'n best wanneer je hem na het bereiden een uurtje laat staan. Serveer de hummus vervolgens met lekkere crackers of gebruik als dip met groente. Yum! 

Voorbereidingstijd: 15 min | Oventijd: 40 min

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Simone Heemskerk
  • Arnella Miedema
  • Aarkensteyn