Gevulde pompoen met andijvie
Het is weer herfst en in de herfst mag een recept met pompoen natuurlijk niet ontbreken. Deze pompoen gevuld met een mengsel van freekeh, andijvie en kaas is zeker een aanrader. Net weer even anders dan eens standaard variant gevuld met gehakt. Het is helemaal niet moeilijk om klaar te maken en deze combinatie is echt super. Maak het geheel af met wat rozijnen en komijn en smullen maar!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |