Gevulde Portobello met spek

Gevulde Portobello


Portobello's met kaasvulling staan vaak als vegetarische optie op de kaart in eetcafe's, maar deze versie is niet echt vegaproof. Ik maakte ze namelijk niet alleen met kaas, maar ook nog met lekkere knapperige spekjes erin. Even iets anders, maar het past wel perfect bij de champignons en het geeft een heerlijk herfstig gevoel. Hartstikke makkelijk en heerlijk bij een salade met walnoten en appel, of als bijgerecht bij een lekker biefstukje of stukje lamsvlees. 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Suzanne van den Berg
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.