Gevulde speculaas
Deze tijd van het jaar vliegen de pepernoten, kruidnoten en speculaasjes je om de oren. Allemaal lekker natuurlijk, maar ook prima om zelf klaar te maken. Met dit recept maak je zelf een heerlijk gevulde speculaas. Helemaal niet moeilijk te maken en stiekem zelfs nog wel lekkerder dan de kant-en-klare variant. Aan de slag dus. Geniet ervan!
bereidingstijd: 20 min, wachttijd: 60 min, oventijd: 40 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |