Glutenvrije tortilla pizza met zalm
Zin in pizza, maar vind je deze doorgaans net iets te zwaar? Een tortilla pizza is de ideale oplossing als je zin hebt in een lichte pizza. Je maakt deze namelijk niet met pizzadeeg maar van tortilla’s, wraps dus. Lekker makkelijk en superlekker. Beleg de wrap lekker met wat tomatensaus, courgette, rode ui, wat plakjes warmgerookte zalm en ricotta. Schuif deze voor zo'n 10 minuten de oven in. Garneer met wat rucola en smullen maar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |