Griekse Tzatziki met bieslook
Wie is nou niet dol op tzatziki? De lekkere frisse yoghurt-komkommer saus combineert met heel veel. Lekker op een stuk brood, maar ook met gegrild vlees of een salade. Hierdoor is het ook een ideale dip om te serveren bij een zomerse barbecue. Lekker fris en zomers. Bij het maken van tzatziki is het vooral belangrijk de komkommer heel goed uit te laten lekken. Je tzatziki wordt al snel te waterig.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |