Groentechips uit de oven
Deze groentechips van rode biet, pastinaak en winterwortel zijn een lekker, maar vooral gezond tussendoortje. Schaaf er met een kaasschaaf of mandoline lekker dunne plakjes van, zodat de chips lekker crispy worden. Je kunt ze frituren, maar om het lekker slank te houden bak je ze in 20 minuutjes af in de oven. Geniet van dit gezonde tussendoortje!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |