Homemade speltbrood
Speltbrood is hip and happening! Maar niet iedere bakker of supermarkt verkoopt het. Maar dat maakt vanaf nu niet meer uit. Het is namelijk super gemakkelijk zelf te maken. Het vergt wat wachttijd tussendoor, omdat het deeg moet rijzen, maar echt het is zo ontzettend lekker! Vers gebakken brood met roomboter en jam, heerlijk! Zeker de moeite waard!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |