Indiase Kipspiesen
Deze lekkere Indiase kipspiesen gaan in de zomer heerlijk op de barbecue, maar in de winter zijn ze net zo lekker uit de oven. Laat de kipstukjes vooraf minimaal een half uur marineren in een heerlijk kruidige marinade van kurkuma, garam masala, tandori masala, mosterdzaad, knoflook, Spaanse peper en Griekse yoghurt voor een heerlijk mals resultaat. Serveer de kipspiezen met wat gebakken rijst en tuinbonen. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |