Kip korma met groentecurry
Deze Indiaanse kip korma met groentecurry is echt super lekker. De kip is heerlijk pittig gemarineerd in een marinade van knoflook, gember, rode peper en yoghurt. De groentecurry is wat milder van smaak. Serveer de kipfilet en de curry samen en bestrooi het geheel met wat koriander. Eet het lekker met naanbrood of raita erbij. Eet smakelijk!
Let op: De kipfilet moet 3 à 4 uur marineren in de koelkast.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Kijk mee over de schouder van Philippine van der Goes en de wereld van ‘mmmm’ en ‘om je...
Volg Liefde voor LekkersZoete aardappelsoep met kokosmelk | |
Hartige pannenkoek met pompoen... | |
Rode kool salade met grapefrui... |