Kwarkbrood met noten en vruchten
Kwarkbrood met noten en vruchten. Héérlijk! Het is lekker luchtig met een heel subtiel zoetje van de abrikozen en rozijnen. Het is absoluut geen zoete cake voor bij de koffie, maar echt een gezond brood. Heerlijk met wat roomboter en kaas. Wil je het toch wat zoeter maken zodat je het prima bij de koffie/thee kunt serveren? Voeg dan wat honing, kaneel of koekkruiden toe. Met deze toevoegingen krijg je een lekker zoet tussendoortje. Geniet ervan.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |