Lamsgehakt met linzen, koriander en zilvervliesrijst
Ben je gek op koriander? Dan is dit recept met lamsgehakt, linzen, zilvervliesrijst én koriander zeker de moeite waard eens te maken. De smaak van lamsgehakt en linzen is lekker aards. Gecombineerd met de komijn en koriander krijgt het gerecht een hele volle kruidige smaak. Héérlijk! Serveer het gehakt met de zilvervliesrijst en giet er een scheutje yoghurt over. Garneer met een klein beetje komijn en blaadjes koriander en je heerlijke lamsgehakt-linzen schotel is klaar. Eet smakelijk!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |