Mini flammkuchen
Heb je een feestje of gewoon trek in een lekkere snack? Maak zelf deze zeker deze mini flammkuchen eens klaar. De tarte flambée oftewel de flammkuchen heeft een bodem van dun brooddeeg die met crème fraîche, uien en reepjes spek is belegd. Heerlijk! Ideaal om als hapje te serveren, maar ook lekker om wat grotere versie te maken als hoofdgerecht met wat rucola erbij. Geniet ervan.
Bereidingstijd: 30 min Rijstijd: 1 uur Oventijd: 15 min
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |