Orecchiette met daslook pesto en doperwten
Daslook is een bladgroente die niet zo bekend is in Nederland, omdat het een beschermde soort is. Zonde, want het is echt heerlijk! Als je op een blaadje daslook kauwt dan proef je de smaak van knoflook, prei en bieslook door elkaar. Ik ga deze bladgroente vandaag gebruiken als basis voor pesto en samen met verse doperwtjes en room is dat een heerlijke topping voor op pasta, in dit geval orecchiette. Een hemels lekker gerecht.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Bij Francesca Kookt! houden we van echt eten en samen genieten. Je vindt hier onze lekkerste...
Volg Francesca Kookt!Tiramisu met zabaglione en fra... | |
Pastasalade met kip en yoghurt... | |
Salade met groene asperges, bu... |