Paddestoelensoep met tijm
Een romige paddenstoelensoep past perfect in de herfst en is heerlijk om te serveren als voorgerechtje. Deze paddenstoelensoep is gevuld met knoflook en ui en door de tijm even mee te bakken met de champignons, krijgt de soep een heerlijke smaak. Serveer de soep in mooie borden of kommen en bestrooi met wat gedroogde of verse peterselie. Een top herfstgerechtje. Enjoy!
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |