Pecan-karamel boterkoek

Muffins met citroen en bramen


Alweer een variant op boterkoek? Ja dus. En deze is echt om je vingers bij op te eten. De toevoeging van karamel en pecannoten is, ook voor de echte boterkoeklieverhebbers, zeker het proberen waard. Je maakt de boterkoek in principe op de normale manier, en voegt de stukjes pecannoot en karamel toe aan het deeg. Als afronding druk je een paar hele pecannoten bovenop in het deeg, voordat je hem 25-30 minuten in de oven zet. Geniet er van!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Foody.nl
Foody redactie

Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.

Zo maak je een perfecte borrelplank Zo maak je een perfecte borrel...
Tijd voor ovenschotels! Tijd voor ovenschotels!
Chocolade cookies met vulling van hazelnoot Chocolade cookies met vulling...
Meer van Foody redactie

Favoriet recept van

  • Marguerite Schoemaker
  • Hellen Gieske-Scholte
  • Marianne Mulder
  • Peter
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.