Pittig draadjesvlees

Pittig draadjesvlees


Draadjesvlees is dan wel niet zo fotogeniek, het smaakt wel des te lekkerder. Of je het nou op brood, over de stamppot of in een taco eet, smullen is het zeker. Gebruik lekker dooraderde riblappen, dan wordt je stoofvlees extra mals. Door de cayennepeper, rode peper en paprikapoeder wordt je vlees lekker pittig. Super smakelijk!

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 
Ohmyfoodness.nl
Ohmyfoodness.nl

Food in de ruimste zin van het woord. In ieder restaurant, van ieder recept en van ieder kookboek...

Aioli aardappelsalade met spek en haricot verts Aioli aardappelsalade met spek...
Citroen courgetti met knoflookboter garnalen Citroen courgetti met knoflook...
Spaghetti zalm Florentine Spaghetti zalm Florentine
Meer van Ohmyfoodness.nl

Favoriet recept van

  • Erik Bootsma
  • Wibbe van der Terp
  • Smitr76
  • Alleblasmaaike
  • Ineke Elzendoorn
  • Bart van der Helm
  • Mirjam Rosier-Guijt
  • Katja Cocco
  • PvdZ
  • Bas van Hoven