Raita – veelzijdige yoghurt dip
Deze raita yoghurtdip had ik eigenlijk bedacht voor de barbecue, maar op het moment dat ik dit schrijf is komt de regen met bakken uit de lucht. Geen barbecue vandaag dus... Gelukkig is deze dip veelzijdig genoeg om ook goed te smaken bij een broodje shoarma, falafel of als lekkere dip voor bij een stokbroodje. Raita is een van oorsprong Indiase saus waar je eigenlijk allerlei groentes en fruit in kan stoppen. Ik maakte deze raita met komkommer, koriander, komijn en cayennepeper. Knoflook kan er ook in, maar dat is niet heel traditioneel. Ach, als het maar lekker is hé?
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Foody.nl is voor foodies dé ideale plek om inspiratie op te doen. Foody biedt toegang tot alle recepten en blogs van de beste Nederlandse foodbloggers. Door middel van handige zoekfilters, trends en specials maakt Foody.nl de recepten van de foodbloggers goed te doorzoeken en deelbaar.
Meer informatieZo maak je een perfecte borrel... | |
Tijd voor ovenschotels! | |
Chocolade cookies met vulling... |