Runderstoof in rode wijn met knolselderijpuree

Runderstoof in rode wijn met knolselderijpuree


Als er iets is wat onder de categorie gezellige kerstgerechten valt dan is het wel een pan vol met heerlijk stoofvlees. De smaak van het stoofvlees is echt een verwennerij. De knolselderijpuree en de cranberry compote die je bij de runderstoof serveert maken het gerecht helemaal af. Klinkt als een perfect kerstdiner toch? Voorbereidingstijd: 45 min | Stooftijd: 5 uur 

Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?

 

Favoriet recept van

  • Foody redactie
  • Sylvia Willemsen
  • Rjvkuijz
  • Marjanne van Loon
Maak het jezelf makkelijk!

Met een Foody account bewaar je recepten en worden zoekresultaten automatisch afgestemd op jouw smaak.