Stokbrood
Weinig dingen zijn zo lekker als vers zelfgebakken brood. Zo ook dit stokbrood. Het brood is heerlijk bij soep, salade of als borrelhap met lekkere smeersels, zoals pesto, kaas , aoili en tapenade. Geen enkele reden dus om het niet te bakken en te eten. Probeer goede bloem te gebruiken voor het brood, bijvoorbeeld van je plaatstelijke molen, dat komt de smaak van het brood ten goede! Let op: Houd rekening met bijna twee uur rust en rijstijd.
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |