Tapenade met zongedroogde tomaat
Lekker hé, een beetje tapenade op een stokbroodje of een toastje? Die tapenade kun je natuurlijk in de supermarkt kopen, maar zelf maken is veel lekkerder, leuker en waarschijnlijk nog sneller dan een ritje naar de buurtsuper. Deze tapenade maak je onder andere met olijven, zongedroogde tomaatjes en knoflook. Dat doe je even heel kort in de keukenmachine en klaar is kees! Wat eruit komt is een heerlijk kruidig smeerseltje dat perfect smaakt bij een broodje of over vis. Zo makkelijk kan lekker eten zijn...
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
Op Uit Pauline’s Keuken deel ik al mijn keukengeheimen en vind je recepten die basic en snel maar...
Volg Pauline's Keuken10 x gourmet recepten | |
Aspergesoep met peterselie olie | |
One Pot: Garam Masala kip met... |