Tikka Massala
Tikka Massala is een Indiaas gerecht van stukje kip in een pittge saus. De saus wordt gemaakt van een tal van kruiden. Een kleine investering dus, maar zeker de moeite waard.
Eet de tikka massala met kleine naanbroodjes of rijst. Maak een lekkere rucolasalade met een frisse dressing van yoghurt, peterselie, knoflookteentje en een druppeltje citroen. Je kan de kip ook vervangen door lamsvlees, grote gamba’s of paneer.
Let op: de kip moet minimaal twee uur marineren
Heb jij alles in huis om dit heerlijke recept (en nog veel meer lekkers) te maken en te serveren? Denk hierbij aan goede messen, mooi servies en de fijnste pannen. Wij hebben een paar van onze favoriete producten geselecteerd, zit er ook voor jou iets tussen?
The Lion Kitchen laat zien dat gezond eten en koken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn, maar...
Volg The Lion KitchenAziatische sla met gamba’s | |
Sla met rivierkreeftjes | |
Zelfgemaakte saucijzenbroodjes |